Добре дошли в сайта  на  "Графбилд" ЕООД

  Във фирмата работят висококвалифицирани специалисти с голям опит и много добри и отговорни изпълнителски кадри, което е предпоставка за професионална работа с минимален допуск на рекламации и оптимизиране на разходите.
  Основната дейност на фирмата са довършителни работи в строителството,а от 2011 и с почистване на офиси домове и др.
Фирмата има специфични възможности в ремонта и възстановяването на стари жилищни и вилни сгради, стари селски къщи.
Фирмата работи по програма REECL
За да помогнат на българските домакинства да намалят своите разходи за отопление, Европейската комисия, Международната банка за възстановяване и развитие и Агенцията за енергийна ефективност на Република България разработиха Програмата REECL, която представлява кредитен механизъм в размер на 50 милиона евро за финансиране на енергийната ефективност в жилищния сектор. Тези средства се предоставят на четири утвърдени български търговски банки за отпускане на потребителски кредити за енергоспестяващи мерки в българските домове.СТРУВА С 20% ПО-МАЛКО! 

Кредити по тази програма се ползват от безвъзмездна насърчителна помощ в размер до 20% от главницата на кредита за доставка и монтаж на енергоспестяващи мероприятия, но не повече от 450 евро за топлоизолации. Средствата за субсидията са осигурени от Европейския съюз (ЕС), Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) и Агенцията за енергийна ефективност.
Средствата за безвъзмездна помощ са ограничени, възползвайте се веднага! 

КОЙ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ КРЕДИТ ПО ПРОГРАМАТА REECL? 


Всяко домакинство в страната, но само един кредит за заемател и само за един дом.

Пълнолетни български граждани с постоянно местоживеене в страната на възраст от 18 до 63 години, които:
·         работят по трудово или приравнено към него правоотношение за неопределен срок или по договор за управление и контрол
·         упражняват стопанска, занаятчийска дейност или свободна професия

Как се кандидатства за кредит?
·         Взимате писмена оферта или проформа фактура за доставка и монтаж от нашата фирма и кандидатствате за кредит във всеки клон на финансиращите банки.
·         Оригинална фактура за доставка и монтаж при завършване на проекта.
·         Протокол за извършени работи - по образец.
·         Искане за получаване на Безвъзмездна помощ - по образец на банката.

Как се получава кредит?
·         След оценка на кредитоспособността Ви и одобрение от банката, комплектът документи се изпраща за решение от консултантите на ЕБВР.
·         При одобрение на проекта от консултантите на ЕБВР, получавате уведомление от банката и подписвате договора за кредит.
·         Банката превежда сумата на кредита по Ваша сметка или по сметка на нашата фирма за доставка и монтаж, в зависимост от избраната от Вас опция за кандидатстване за кредит.

Как се получават обратно 20% от капиталните разходи по проекта?
·         След завършване на проекта, представяте в банката попълненото Искане за предоставяне на Безвъзмездна помощ за завършен проект, оригиналната фактура и Протокол за извършени работи, издаден и подписан от нашата фирма.
·         След одобрение на Искането от консултантите на ЕБВР, банката превежда сумата на Безвъзмездната помощ по Вашата сметка.

Безвъзмездна помощ за завършен проект
·         След успешно завършване на Вашия енергоспестяващ проект, банката Ви възстановява 20% от размера на кредита. Максималната сума не може да надхвърля 2000 евро за едно домакинство:
прочети още...
 
Web Analytics